Rybí maso se bez kostí neobejde. A protože si jsme vědomi, že ne každý si dokáže s přípravou ryby na další úpravu poradit, rozhodli jsme se nabízet naše ryby ve stavu maximální připravenosti pro další kulinářskou úpravu. Nabízíme nejen kuchání, ale také stažení z kůže či přípravu filet.
Věříme, že Vám naše služby příjdou vhod a na našich rybách si vždy skvěle pochutnáte.
Pstruh duhový | Siven americký | |
Filet | Filet připravený pro tepelnou úpravu | |
na polévku |
Kapr zbavený života | Kapr bez šupin | |
Kapr stažený z kůže | ||
a stačí už jen nakrájet na podkovy | filety s kůží | |
kůže bez šupin | tady budou podkovy bez kůže | |
filet s kůží | ||
Hlavy na polévku | a tady bude polévka se vším všudy... |
Amur zbavený života | Amur s kůží bez šupin | |
... a bez hlavy | ||
filetování | ||
filet s kůží | filety s kůží | |
a tady bude výtečná polévka |
Jeseter je jediná ryba z naší nabídky, která nemá v mase malé kostičky. Stačí vyjmout páteř a můžete si nechat chutnat.
Jeseter zbavený života | ||
filet z Jesetera |
Jak připravit jestera - recepty
Sídlo firmy |
Provozovna - Sádky |
Otevírací doba |
||||||
Chabal fish s.r.o. | V areálu Vodárny Plzeň a.s. – Homolka | Pondělí | zavřeno | |||||
Škroupova 17/8 | Malostranská 143/2 | Úterý | 9:00 - 17:00 | |||||
301 00 Plzeň | 326 00 Plzeň - Doudlevce | Středa | 9:00 - 12:00 | |||||
Čtvrtek | 9:00 - 17:30 | |||||||
IČ: 039 62 873 | Objednávky: tel. 607 153 111 | Pátek | 9:00 - 16:30 | |||||
DIČ: CZ039 62 873 | ||||||||
Sobota | 9:00 - 17:00 | |||||||
Bankovní spojení: | e-mail:sadkyplzen@seznam.cz | Neděle | zavřeno | |||||
115-2344490217/0100 |